19Nov 2014

bdellium Tools

Posted by at in Make Up

Har en helt del make up borstar, men kan verkligen rekommendera dessa från märket bdellium Tools. Jag har ett set på 15 penslar från den gröna Bambu serien  och förvarar dem i en smart ekologisk roll-up borstnecessär.

Bdellium Tools

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Green Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.

Nu har jag testat detta märke ett bra tag, och har inget mer att säga än att dessa borstar är helt underbara. De är lätta att tvätta, kompakta, mjuka och fäller aldrig. Känns rejäla och lätta att arbeta med. Borstarna är tillverkade i syntetiska fibrer & bambuhandtag. Visste ni att syntetiska borstar tappar mindre eller nästan aldrig hår jämfört med naturborstar. Bra att de även är eko vänliga och ej testade på djur, sånt gillar vi extra mycket. Lätta att ta med sig är de också och tar inte mycket plats alls. Toppen.

Penslar

Detta set innehåller dessa borstar:

 • bdellium Tools Green Bambu 980B Powder Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 964B All-Purpose Blusher Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 955B Finishing Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 949B Pointed Foundation Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 947B Small Foundation Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 936B Concealer Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 785B Tapered Blending Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 780 Pencil Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 775B Duet Fiber Shader Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 772B Small Shader Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 740B Sponge Applicator
 • bdellium Tools Green Bambu 733B Lash Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 762B Angled Brow Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 710B Eye Liner Brush
 • bdellium Tools Green Bambu 542B Bold Lip Brush

Pris: 701 kr just nu på eleven

 

Kommentera