19Okt 2015

Gilda – Vitamin C Super Serum

Posted by at in Hudvård, Pressutskick

Gilda vitamin c serum

Vitamin C Super Serum (695 kr/30 ml) är ett vatten- och oljefritt antioxidantserum. Den ger skydd för din hud samtidigt som den ljusar upp hudtonen och reducerar pigmentfläckar.

Den innehåller ren, stabiliserad L-askorbinsyra, som är den formen av C-vitamin som tas upp bäst av huden, samt superantioxidanten Ferulic Acid (ekologisk fuktbindare). Vitaminet neutraliserar fria radikaler, samt skyddar mot UVA, UVB och IR. Den reaktiverar E-vitamin, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, ger lyster, reducerar fina linjer och rynkor samtidigt som den agerar antiinflammatoriskt.

vitamn c serum

Vitamin C Super Serum är en toppen produkt nu till hösten efter all sol. Produkten är 100 % naturlig och parabenfri. Som ni ser på bilden ovan är serumet genomskinligt och har en relativt rinnig konstisens. Den passar alla hudtyper, men är extra bra för fet och mogen hud, samt hud med pigmentfläckar.

 

Kommentera