13Okt 2015

Event med Kevin Murphy & Living Proof

Posted by at in Event, Hårvård

KM

Den 28 augusti var jag på ett mycket trevligt bloggevent här i Göteborg. Agenturen Session.map stod för eventet tillsammans med skönhetsbloggaren Tanja Behram (Beauty By Tanci) på Gothia Towers. Det presenterades två salongsmärke för hår, Kevin Murphy och Living proof. Vi var 16 bloggare på plats, som minglade, klämde, sniffade och kände på de olika produkterna. Jag är mycket glad över inbjudan och det var mycket trevligt att få träffa alla underbara människor.

KM EventAlexander Lecander, Tanja stylar modellen Emma, fina Tanja och Alexander

Först ut presenterade Alexander Lecander (marknadsansvarig i Sverige för båda märkena) Kevin Murphy. Alexander presenterade nästan alla produkter och vi klämde, sniffade och testade dem. Jag känner till KM sen innan, men fick lära mig ändå något nytt. Jag reagerade extra på när Alexander sa “Skincare for hair”. Med detta menas att nästan alla balsam (rinse) går att använda som body lotion och att de inte ska tvättas ut helt för att ha bättre verkan i håret. Sen dess har jag faktiskt tvättat ur balsamet “slarvigt” och det har fungerat fint, mer om detta i ett annat inlägg. Jag har dock inte använt produkterna som body lotion/handcreme och kommer inte att göra det heller. Jag gillar skarpt att KM tänker lite extra på miljön genom att de bl.a. har designat förpackningarna utefter detta.

KM event - matBubbel, kaffe och creme brulee är aldrig fel

Efter Alexander körde fina Tanja en styling på modellen Emma. Hon använde sig av Kevin Murphys Texture Master för volym, Powder Puff för ännu mer volym och sist den rosa Color Bugen. Vi fick bra med tips av henne, de uppskattas alltid. Hon berättade att när man ska applicera Color Bug ska basen/området på håret vara “klistrigt” för bästa resultat. Session Spray från KM är den perfekta basen innan du använder color bug, avsluta med samma spray för extra hållbarhet.

Living proof eventJennifer Aniston och Livning proof

Innan och mellan presentationerna bjöds det på bubbel och god plockmat, samt kaffe och efterrätt. Sist ut va det Living proofs tur att presenteras. Fast min parkering hade gått ut, kunde jag inte låta bli att lyssna lite extra noga på om dessa produkter. Livning proof har man inte hört om så mycket här i Sverige. Märket frontas av kändisen Jennifer Aniston, men det är forskare som skapat Living proof. Vi fick med oss härliga produkter både från KM och LP. Nyfiken som jag va kunde jag inte låta bli att testa Perfect Hair-serien från Living proof redan dagen efter. Mer om dessa produkter i ett annan inlägg kommer, som sagt.

Tack alla för ett trevligt och lyckat event. Speciellt tack till min fina och duktiga vän Tanja Behram

 

Kommentera