25Maj 2015

Mood hårfärg – Nr 18 Mockabrun

Posted by at in Hårvård, Vård & Styling

moccabrun

Nr 18 Mockabrun från Mood

Jag brukar alltid tona håret, för jag tycker att det sliter mindre på håret. Denna gång valde jag en permanent hårfärg från märket budgetmärket Mood. Nr 18 mockabrun fick det bli, som är en brun nyans med gyllenbruna toner.

före, under och efter

Före | Under | Efter

Innan jag färgade håret hade jag en ljusbrun ton med gula toner. Jag valde att köpte två paket med färg till mitt axellånga hår och det räckte gott och väl. Färgen fick sitta i 15 min och resultatet blev toppen, något mörkare än min förra färg. I bruksanvisningen rekommenderade Mood att ha färgen i 20-30 min, vilket jag tror hade gjort färgen ännu mörkare.

närbild

Före | Efter

Slutsatser om Mood hårfärg: Jag blev super nöjd med resultatet. Jämn, naturlig och fin färg. Priset är toppen (ca 40 kr) och Moods hårfärg kan lätt fightas med de andra märkena. Mitt tips är att testa Mood innan du köper en “dyrare” hårfärg. Du kanske får bättre resultat dessutom. Jag tittade nästan aldrig på Mood innan, då jag tänkte att de säkert skit, men så va inte fallet och det är jag glad för. Utseendet på förpackningen är inte den snyggaste designen, men man ska ju inte döma innehållet efter utseendet, eller hur?! Vem vet, det var därför jag kanske aldrig köpte deras hårfärg. Jag är glad att jag gav Mood en chans.

1

2 comments leave one →

 1. Kul att budgetfärgerna funkar lika bra! Hittade Syoss hårfärg för 20kr. Men vad heter mockabrun på engelska? Det är inte samma som den här va? http://www.megafynd.se/syoss-color-4-2-mahogany-brown

  Reply
  • Enisa

   Hej Petra. Jag kan tyvärr inte svara på om den är samma som Mockabrun. Men de var verkligen ett bra pris, tror dock att den ev kan dra mer åt mörkrött till mörkrött brunt. Lycka till!

   Reply

Kommentera