04Mar 2015

Make Up Store Beautyshow Summer 2015

Posted by at in Kollektioner, Nyheter, Övrigt

Make up store ss15Igår var jag och en vän i Stockholm på Make Up Stores sommarvisning.
Tre sommar looker presenterades, Story, Exotic Chic och Scales. Helt underbar show och tusen tack William (PR ansvarig för MUS) för inbjudan. Mer bilder och info som dessa tre kollektioner kommer inom en snar framtid. Här kommer de lite bilder från showen så länge.make up store show ss15Nu till de tråkiga, vi fick tyvärr lämna showen tidigare, då vi hade ett tåg att passa. Typiskt av mig att boka fel. Sedan så va de flesta skönhetsbloggarna på den första showen. Synd att jag inte fick träffa fler av er, hade varit skoj. Jag träffade dock söta Aida (Aidas MakeUp). Vilken tös, helt i min smak och super trevlig.

 

1 comment leave one →

Kommentera