10Feb 2015

Lumene – Clear It Up!

Posted by at in Hudvård, Nyheter

Bekämpar och motverkar uppkomsten av orenheter och balanserar talgproduktionen.

Även Finska Lumene släpper en helt ny hudvårdsserie för fet och kombinerad hy. Clear It Up! är en serie med fem effektiva produkter som som ska förebygga uppkomsten av kvisslor och orenheter, balansera talgproduktionen, men även kontrollerar glansigheten. Serien innehåller bl.a. 100% arktiskt groblad – Plantago Major Leaf Extract som är känt för att återfukta, mjukgöra och skydda. Groblad förebygger även infektioner och verkar antibakteriellt. I serien har man även valt att ha med vitamin B3 – Niacinamide, för att ännu mer behandla befintliga orenheter och förebygga uppkomsten av nya. Dessa produkter är formulerade utan parabener, formaldehydfrigörare, mineraloljor eller färgämnen.

Clear It Up! serien lanseras i februari och kommer endast att finnas för försäljning hos Åhléns.
LumeneClearItUpGroupPicture2015DEEP PURIFYING WASH FACE & EYES – Avlägsnar effektivt makeup och orenheter från huden utan att torka ut den. Hjälper till att motverka uppkomsten av kvisslor och orenheter vid regelbunden användning.
Rek. pris: 79 kr/ 150 ml

2IN1 DEEP PURIFYING SCRUB & WASH – Avlägsnar makeup, överflödig talg och rengör porerna på djupet. Huden bibehålls mjuk och klar. Hjälper till att motverka uppkomsten av kvisslor och orenheter vid regelbunden användning.
Rek. pris:  79 kr/ 150 ml

ANTI-SHINE TONER – Kontrollerar effektivt glans och avlägsnar rester av makeup och orenheter från huden. Minskar produktionen av sebum, drar samman porerna och lämnar huden klar och matt.
Rek. pris: 79 kr/ 200 ml

ANTI-SHINE MOISTURIZER – Återfuktar huden och håller den matt hela dagen. Balanserar talgproduktionen och hjälper till att reducera porer och uppkomsten av orenheter.
Rek. pris: 79 kr/ 50 ml

SPOT DELETE – Rengörande specialvård som reducerar och torkar ut finnar, främjar läkning och förhindrar framtida utslag. Applicera krämen direkt på finnen med jämna mellanrum tills den försvinner.
Rek. pris: 79 kr/ 10 ml

Hur snygga är inte dessa färgglada produkter?

 

Kommentera