29Dec 2014

Youngblood Lipstick – Mimosa

Posted by at in Läppar, Make Up

youngblood mimosa

Lagom till min skönhetskalender fick jag två läppstift från Youngblood Mineral Cosmetics i färgen Mimosa, ett att tävla ut och ett till mig. Väl när jag öppnade den svarta metall hylsan fick jag ingen direkt WOW känsla, istället va min första tanke, njaaa lite “tant” varning på färgen. Tänkte inte mer på det, tills idag då fotograferade jag Mimosa och ack, så fel man kan se/tänka. Alla skönhetsnördar/skönhetsbloggare inklusive jag måste först fotografera produkten innan man kan börja kleta och verkligen testa produkten. Mimosa beskrivs bäst som ett skirt persikokorallfärgat läppstift. Kan inte klaga på något när det kommer till detta läppstift och gud vilken tur att Mimosa inte gav sig ur mina tankar trots tantvarningen. Mimosa är:

 1. himla fin och naturlig på läpparna och är verkligen ett vackert vardagsläppstift
 2. lätt att arbeta med och läpparna blir/håller sig mjuka
 3. har bra ingredienser, fri från lanolin (en substans som utvinns ur fårull), innehåller en blandning av naturliga oljor, mineraler och candellilavax.

youngblood mimosa 1

youngblood mimosa 2

 

 

4 comments leave one →

 1. Anette Carlsson

  Denna snygga färg på läppstift har jag inte sedan innan och färgen tycker jag är superläcker i sin nyans. Hoppas att jag har turen med mig i denna tävlingschans.

  Gillar och delar

  Reply
  • Enisa

   Hej Anette. Tack! Detta är tyvärr ingen tävling. Jag har haft detta läppstift redan tävlat ut den i skönhetskalendern. I detta inlägg vill jag visa upp den för er. Jag ska se om jag kan fixa någon liknande tävling snart igen. Ha det fin.

   Reply
 2. Fin färg <3

  Reply
 3. Det var jättefint på mig:-) tack så mycket för den fina vinsten. Härligt skimmer och mjuka läppar. Perfekt !!

  Reply

Kommentera