/ mars 2015

16Mar 2015

M Picaut Skin Detox Moisturiser

Posted by at in Hudvård

Mpicaut skin detox moisturiser

“Broccolioljan är en lyxig hemlighet för huden”

M Picaut Skin Detox Moisturiser är en lätt och lyxig kräm som bygger på spännande inflammationsdämpande och sebumregelerande ingredienser. Hemligheten är broccoliolja.

Skin Detox Moisturiser passar normal, fet, kombinerad eller känslig hud. Renar huden som lätt får orenheter och pormaskar. Krämen minimerar rodnad, rosacea och inflammationer i huden. Resultatet blir en lugnande och klarare hud. Passar även bra som make up underlag.

Jag har hårdtestat Skin Detox Moisturiser i lite mer än 8 veckor nu. När jag började med krämen var min hud i katastrof läge. Både torr, finnig och oljig, allt samtidigt. Jag är mycket ljus såhär års och alla mina fel/rodnader i ansiktet syns mycket mer, än när man är lite brun. Krämen är lätt och inte tung, går snabbt in i huden och har en len konsistens. Huden känns ren, balanserad och återfuktad ut. Mina rodnader dämpas och huden är klar för make up. Min tanke var lite si och så när det kom till att börja med denna kräm just i december månad. Det var mest min oro för att den kanske var för lätt och inte skulle återfukta min hud tillräckligt. Men detta var inget problem, den funkar som en dagcreme, på kvällen använde jag mig dock av Calming Cocoon Cream och Skin Perfect Moisturiser från samma märke. Dessa två återfuktar mer på djupet. Skin Detox Moisturiser kommer i en smart pump flaska och som vanligt är designen enkel och stilren. Skin Detox Moisturiser är verkligen en effektiv kräm som fungerar.

Pris: 499 kr/50 ml

 
04Mar 2015

Make Up Store Beautyshow Summer 2015

Posted by at in Kollektioner, Nyheter, Övrigt

Make up store ss15Igår var jag och en vän i Stockholm på Make Up Stores sommarvisning.
Tre sommar looker presenterades, Story, Exotic Chic och Scales. Helt underbar show och tusen tack William (PR ansvarig för MUS) för inbjudan. Mer bilder och info som dessa tre kollektioner kommer inom en snar framtid. Här kommer de lite bilder från showen så länge.make up store show ss15Nu till de tråkiga, vi fick tyvärr lämna showen tidigare, då vi hade ett tåg att passa. Typiskt av mig att boka fel. Sedan så va de flesta skönhetsbloggarna på den första showen. Synd att jag inte fick träffa fler av er, hade varit skoj. Jag träffade dock söta Aida (Aidas MakeUp). Vilken tös, helt i min smak och super trevlig.