/ oktober 2014

31Okt 2014

Weleda lanserar ny produktserie – Evening Primrose

Posted by at in Hudvård, Kollektioner, Kroppsvård

Har totalt missat att Weleda har lanserat en helt ny serie med kroppsprodukter och nu det senaste i serien ansiktsprodukter. Produktserien heter Evening Primrose, innehåller än så länge fyra kroppsprodukter och vid årsskiftet lanseras de tre till. Produkterna baseras på nattljusolja. Oljan utvinns från fröna i blomma och gör att huden bevarar sin naturliga fukt. De innehåller även linolsyra. Linolsyra motverkar torra hudfläckar och främjar aktiv celltillväxt och förnyelse. Produkterna har en naturlig doft av magnolia, kardemumma och sandelträ. Serien rekommenderas främst till de med torr och mogen hud.

Om produkterna
• Baseras på nattljusblomma, en närings- och medicinblomma
• Återställer fuktbalansen
• Mjukgörande och näringsrik
• Lindrar torr hud
• Går snabbt in i huden
• Ökar lystern i huden
• Förebygger rynkor

weleda Evening Primrose

I serien Evening Primrose hittar du kroppsprodukterna: 

 • Evening Primrose Age Revitalising Body Lotion, 200 ml, rek pris 229kr
 • Evening Primrose Revitalising Body Wash, 200 ml, rek pris 129kr
 • Evening Primrose Age Revitalising Body Oil, 100 ml, rek pris 299kr
 • Evening Primrose Age Revitalising Hand Cream, 50 ml, rek pris 109kr

Evening Primrose WELEDA

Samt tre nya ansiktsprodukter:

 • Evening Primrose Age Revitalising Day Cream, 30 ml, rek pris 299kr
 • Evening Primrose Age Revitalising Night Cream, 30 ml, rek pris 329kr
 • Evening Primrose Age Revitalising Eye and Lip Cream, 10 ml, rek pris 299kr

Kroppsprodukterna lanserades nu i oktober och ansiktsprodukterna lanseras i butik nån gång vid årsskiftet.


Weledas produkter är dermatologiskt testade och certifierade enligt NaTrue, den i särklass strängaste certifieringen för naturlig hudvård.

 
31Okt 2014

Vinn produkter från NIVEA Lip Care!

Posted by at in Hudvård, Läppar, Make Up, Övrigt

För att fira att det är fredag kör vi en liten tävling i samarbete med Nivea.

NIVEA, vars Lip Care-serie ger vård och glans, vet att strålande läppar förgyller ett vackert leende, och nu kan du vinna ett fint kit Lip Care-produkter i samband med NIVEAs nya #modelLipsSE-kampanj*! Du vinner NIVEA Lip Care Essential som bidrar med effektiv näring till läpparna och är perfekt för dagligt bruk, och NIVEA Pearly Shine, som har en återfuktande formula med en släng av smickrande rosa.

Nivea Lip CareAllt du behöver göra är att lämna ett avtryck i kommentarsfältet ovan, så är du med i utlottningen av dessa två produkter. Tävlingen avslutas den 16 november kl: 22.00. Jag drar sedan slumpmässigt ut tre vinnare. LYCKA TILL!

Tävlingen är nu avslutad. Tack till alla som deltog. Vinnarna kontaktas via mail. Får jag inget svar inom 2 dagar, går vinsten till en annan deltagare. För er som inte vann, kommer det snart fler spännande tävlingar.


*#ModelLips handlar om att hitta NIVEAs nya läppmodell och första pris är att agera modell för NIVEA Lip Care i Veckorevyn. Ta bara en selfie av dig själv (eller med en vän), hashtagga med #modelLipsSE och dela på Facebook, Instagram eller Twitter. Kolla in www.nivea.se/modellips för mer info!

2
30Okt 2014

Estée Lauder Double Wear

Posted by at in Bas, Make Up

Är du ute efter en foundation som har en hög täckningsgrad och sitter som berget?  Då ska du testa Double Wear från Estée Lauder.

Täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar. Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10. Kan kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish. Till alla hudtyper

Estee Lauder double wear

Denna foundation täcker verkligen alla “fel” man vill täcka. Produkter som har hög täckningsgrad brukar oftast “kännas” lite mer, denna är dock behaglig och skön på huden. Porerna täpps inte till och den lägger sig fint i linjerna. Konsistansen är krämig och lätt att arbeta med.

Detta är en bra foundation som verkligen sitter där den ska hela dagen och lämnar inga spår efter sig på kläderna. Lite svår att tvätta bort, men med bra rengöring går det bra. Jag föredrar att använda Double Wear till fest dock, då jag tycker att den blir för mycket till vardags. Det stor minuset med denna produkt är förpackningen. Den har ingen pump eller spatel, samt att det är en glasflaska…. Öhh, hur tänkte ni där Estee Lauder??!! Produkter som kommer i glasflaskor känns mer lyxigare, men inte allt så praktiskt. Inte roligt om man skulle råka tappa dem på badrumsgolvet. Utseendet på Double Wear är det inget fel på heller, snygg och stilren design, gör att man kan ha den framme synligt i badrummet. Stort plus är spf 10.

Betyg: BBBB+ av 5 möjliga B

Pris: Just nu säljer Kicks den för 356 kr ord pris. 445 kr

 

 
29Okt 2014

Miley Cyrus for MAC Cosmetics Viva Glam 2015

Posted by at in Kollektioner, Läppar, Make Up

Viva Glam

För er som inte har sätt det ännu blir det Miley Cyrus som blir MAC:s nya ansikte för Viva Glam 2015. Kollektionen består av ett knall rosa läppstift samt rosa glittrigt läppglans. Längtar till 2015.

Vad tycks om kollektionen?

Viva Glam

1
27Okt 2014

Essie vinterkollektion 2014 – Jiggle hi, Jiggle low

Posted by at in Make Up, Naglar

Essie_Winter_2014

Nedan kan ni se vinterkollektionen 2014 från Essie som fått namnet, Jiggle hi, Jiggle low. Efter att ha sätt bilder på lacken på olika skönhetsbloggar blev jag själv sugen på alla lack i denna kollektion. Tyvärr, vet jag inte när de börjar säljas i Sverige. Någon som vet?

Jiggle hi, Jiggle low-essie winter2014

1
26Okt 2014

Anastasia Beverly Hills – Contour Kit

Posted by at in Bas, Make Up, Övrigt

Anastasia Beverly Hills

Ovan ser ni den populära paletten, contour kit från Anastasia Beverly Hills.  Paletten innehåller sex nyanser, tre highlighters och tre contour nyanser. Varav 1 skimrig och 5 matta. Mycket användbara nyanser och lätta att arbeta med. Smälter fint in i huden och resultatet ett mer format ansikte.

Highlighters (De tre översta i paletten samt tre första på bilden ner till höger):

 • Sand, matt nyans. Lite rosa i nyansen.
 • Banana, mycket gult i sig. Matt även den.
 • Vanilla, skimrande, drar åt rosa nyans.

Contour/shading (De tre nedersta nyanserna i paletten samt de tre sista i bilden till höger):

 • Java, kall matt nyans som har rosa i sig.
 • Fawn, även denna nyans är matt och neutral i sig.
 • Havana, varm matt nyans, har orange i sig.

Ni kan se hur Linda Hallberg bl.a. har använt sig av paletten för att skugga och highlighta sitt ansikte. Snyggt, Linda!

Pris: 595 kr hos Kicks (verkar dock vara slutsålt hos väldigt många)