/ mars 2012

30Mar 2012

OPI & The Amazing Spider-Man Collection

Posted by at in Kollektioner

Vad tycker ni om att OPI släppt denna kollektion i Spindelmannens tecken?

De flesta av er har säkert sätt denna kollektionen hos andra bloggare. Men jag vill ändå visa upp den och skriva ett par rader om vad jag tycker om den. Kollektionen innehåller 7 st lack med ett shatter lack. Att OPI väljer och göra en kollektion av en film är ju inte första gången. Men att de valde just Spiderman är lite skoj. Det är en film för killarna annars tycker jag. Visst finns det romatiska scener i de gamla filmerna. Hur som helt, skoj är de.

Man kan inte undgå att färgerna i denna kollektion påminner väldigt mycket om spindelmannen. Men passar färgerna till sommar?? Njaa, jag tycker inte det. För mig är de mer höst/vinter färger.

För er som vill se filmen kommer den släppas den 3 juli ute på biograferna. Lacken ovan kommer i maj.

 
30Mar 2012

Vinn Manasi Makeup Lyster Cream Bronzer hos Beauty By Tanci

Posted by at in Tips

För er som är ute efter en grym bronzer nu när solen börjar titta fram mer ofta, kan jag tipa er om en tävling, som min vän Beauty By Tanci håller just nu. Vinsten är en bronzer från märket Manasi Makeup.

 

Titta bara på bilden med modellen Isabella. SNYGGT!! Mer säger jag inte. Gå in och tävla, NU!
Tävlingen håller på till den 5 april, kl: 21.00

 
29Mar 2012

Älskade Depend nr 164

Posted by at in Naglar

Jag började denna blogg med ett inlägg om Depends sommarkollektion 2009. Sedan visade jag upp ett knallrosa lack som fortfarande faller mig i smaken. Det roliga är att jag målade mina naglar med detta lack igår och vad gjorde jag igår?? JO, jag skrev mitt första inlägg igen. Jag tror faktiskt att det är något magiskt över detta lack. Den är perfekt. Hållbarheten är okej, när den börjar flagna vill man ändå byta färg om måla med något nytt lack. Jag har haft detta lack sedan 2009 som sagt och den är lika lätt att måla med, inga klumpar och den har inte blivit tjockare i konsistensen. Jag vet inte om detta lack finns att köpa längre. För de som vill kan jag ta reda på detta.

Denna vår och sommar gäller det att måla naglarna i skrikiga/neon färger, för de som vill hänga med i tränderna. Tips bara. Det bästa med Depends lack är just priset, som gör att man kan köpa på sig många olika härliga färger.

 
28Mar 2012

Det här med naglar

Posted by at in Naglar

Är himla sugen på att bygga upp mina naglar när jag tittar på gamla bilder. Det är fint och elegant med fransk manikyr. MEN (där kom den), jag gillar ju och måla mina naglar, helst i udda och olika färger varje dag. Därför känner jag att franska och långa naglar inte är alltid snyggt om man nu ska måla dem i färg. Jag tycker inte det ser fint ut. Naglarna ska vara i lagom längd. Lagom längd för mig är, när man vänder på handen, ska man se lite av nageln i slutet på fingrarna. Hoppas ni förstår vad jag menar.

De riktiga naglarna förstörs så himla mycket av att bygga dem. Om de inte hade varit pga. detta, hade jag nog gjort de mer ofta. Nä, jag vill nog ha “mina” naglar ett tag till.

 
28Mar 2012

Back!

Posted by at in Övrigt

Oj, det var ett BRA tag sen man var inne här. Lite har man saknat att skriva här. Varje gång man köper en ny produkt eller målar naglarna med någon spännande färg, så har jag velat visa upp det.

Mitt offer just för naglarna blev Tanja, en god vän till mig. Varje gång jag målat naglarna med nytt lack, fick hon en bild på telefonen. Tack, Tanja för alla lack samt för ditt tålamod med mina bilder och meddelande.

Jaaa, då skall jag ev, bomba er med bilder och tips här fram över. Som melodifestivalens programledarna skulle säga. NU KÖR VIIIII!!