/ Naglar

17Nov 2015

Deborah Lippmann – Roar Collection

Posted by at in Kollektioner, Make Up, Naglar

Deborah Lippmann lanserar en Limited Edition-kollektion med fyra nya lack. Roar Collection uppmuntrar kvinnor till att stå upp och ryta ifrån. Denna minikollektion framhäver den feminina styrkan och hyllar kvinnor världen över! I kollektionen ser vi allt från energiskt rött till glittrande guld. De starka färgerna är skapade utifrån ikoniska förebilder så som Cher och Madonna. Jämställda möjligheter, lika rättigheter och kvinnlig solidaritet är inspirationen till Roar Collection och att man har gjort framsteg inom dessa områden. En väldigt fin och användbar kollektion för alla tillfällen. I do need them all!

Deborah Lippmann - Roar CollectionDe fyra nyanserna heter:

 • She Wolf – mullvadsgrått lack med en heltäckande formula. Perfekt nyans för alla tillfällen och klädval!
 • Can’t Be Tamed – ett holografiskt glitterlack i en bronsaktig guldton. Lyser fint i vintermörkret.
 • Miss Independent – intensivt pigmenterad bärfärgad nyans i djuplila. Detta krämiga lack ger full täckning och passar såväl till vardag som till fest!
 • Respect är ett heltäckande crémelack i en stark tegelröd nyans. Ett tidlöst och klassisk lack som passar alla tillfällen.

Lacken i Roar Collection kostar 169 kr/st och säljs på Eleven.se från och med slutet av November 2016.

1
12Okt 2015

IDUN Minerals Norrsken + Nagellacks Höstkollektion 2015

Posted by at in Bas, Make Up, Naglar, Verktyg

IDUN Minerals lanserar nu i oktober en flytande mineralfoundation med namnet Norrsken – Pure Mineral Illuminating Foundation, samt en Liquid Foundation Brush. Det lanseras även en höstig nagellackskollektion med fem nya nyanser.

IDUN Norrsken + borste

Norrsken är förmodligen det renaste alternativet för flytande foundation på marknaden och är utvecklad för att passa alla hudtyper, även den allra känsligaste.

Äntligen en flytande foundation hos IDUN Minerals. Norrsken ska ge naturlig lyster samtidigt som den känns naturlig och viktlös på huden. Täckningsgraden går att bygga i omgångar om man önskar det. Mineralpigmenten ger en jämn täckning och ett felfritt resultat. Norrsken har samma namn och nyanser som IDUN Minerals puderfoundation. Fri från konserveringsmedel, silikoner, bismuth, talk och parfym gör Norrsken förmodligen till den renaste alternativet för flytande foundation på marknaden.

Idun lanserar även en borste vid namnet, Liquid Foundation Brush. Den är specialanpassad just för flytande foundation. Borsten är snedskuren för att enklare applicering i hela ansiktet. Borsthåren är täta och mjuka och gjorda av syntet (taklon).

Både Norrsken och borsten finns på apotek, idunminerals.com samt utvalda onlinebutiker från och med oktober 2015. Pris: 299 kr/ 30 ml respektive 195 kr.

Idun höstlack okt 2015.

Till sist ska vi ta oss en titt på Iduns nagellacks höstkollektion för i år. Kollektionen består av fem nya nagellacksnyanser och har som de nuvarande nagellacken fått sina namn efter ädelstenar och bergsarter. Inspirationen kom från höstens färger och från metallictrenden. Även dessa lack har long-lasting formula och ger fin glans. Jag älskar borsten på dessa lack, den är bred och gör att appliceringen går snabbare. Lacken lanseras i butik och på utvalda onlinebutiker som sagt från och med oktober och kostar 89kr/st/11ml.

1
26Jun 2015

OPI – Venice Collection Fall/Winter 2015

Posted by at in Kollektioner, Make Up, Naglar

OPI presenterar hösten/vintern för i år med kollektionen som heter Venice. 15 härliga lack varav tre Limited Edition lack. Venice kollektionen lanseras i butik i mitten av augusti och priset är 155 kr/lack.

Venice_Banner_1

Modekollektionen som hämtar sin inspiration från mångfacetterade Venice. Kollektionen bjuder på Italiens färgstarka kultur, svala elegans och lyxiga framtoning.

Opi venice 1

 • Be there in a prosecco
 • I cannoli wear OPI
 • Gelato on my mind
 • Purple palazzo pants
 • O Suzi mio
 • My gondola or yours?

Opi venice 2

 • A Great opera-tunity
 • It’s a piazza cake
 • Worth a pretty penne
 • Tiramisu for two
 • Amore at the grand canal
 • Gimme a lido kiss

Opi venice 3

 • Venice the Party? (Limited Edition)
 • Baroque…but St. Mark’s the spot (Limited Edition)
 • Still shopping! (Limited Edition)
1
10Jun 2015

Essie Summer 2015 Collection

Posted by at in Kollektioner, Make Up, Naglar

latest-collections_pour-shot_summer2015

“when it heats up, i like to stay cool with my peach side babe.”

unleash your inner beach goddess with stunning summer hues. inspired by endless summer fun, this fresh new palette gets you in the groove with a wardrobe of chic shades.

Har ni sätt vilken härlig sommarkollektion Essie släpper i år? Vilka snyggingar.

Essie-Summer-2015

Private Weekend, Chillato, Peach Side Babe, Sunset Sneaks, Salt Water Happy och Pret-a-Surfer

 • Private Weekend, sparkling crisp white
 • Chillato, frozen cream pistachio
 • Peach Side Babe, sun-ripe peach
 • Sunset Sneaks, bright cushy crimson
 • Salt Water Happy, sugar-sweet atlantic blue
 • Pret-a-Surfer, immersive marine blue

Jag kan verkligen inte välja ut någon favorit, alla är så himla snygga.

 

 
09Jun 2015

deborah lippmanns – Painted Desert Summer Collection 2015

Posted by at in Kollektioner, Make Up, Naglar

Sommarkollektion från deborah lippmann, vilken överraskning. Andra väljer pudriga pasteller och sprakande färgskalor i sommar, men inte deborah lippmann. Istället vill deborah lippmann ta med oss på en exotisk långresa genom gassande sol, heta öknar och rykande sommardagar.

Painted Desert heter årets sommarkollektionen och består av fyra nya nyanser i dovt neutrala färgskalor. Detta är en vild, flammande och gränslös Limited Edition – kollektion. Inspirationen för denna kollektion är hämtat från marknaderna i Marrakech, Saharas böljande sanddynor och Nordafrikas rykande soluppgångar.

Painted DesertShifting Sands, Terra Nova, Love In The Dunes och Desert Moon

 • Shifting Sands – ljust khakifärg lack som först visades på Eva Fehren’s SS15-visning i New York.
 • Terra Nova – en varm kamelfärgad nyans som förhandsvisades på Narciso Rodriguez SS15 – visning i New York.
 • Love In The Dunes – en svalt malvafärgad lila.
 • Desert Moon – med sin fint gråstensfärgade ton.
Samtliga lack är heltäckande krämlack som kostar 169 kr/st och säljs på bland annat KICKS och Åhléns.
.
1
21Maj 2015

Nagellack favoriter i maj

Posted by at in Make Up, Naglar

Oj oj oj, det var länge sen sist jag visade upp mina favorit nagellack för varje månaden. Här är de nagellack som jag gillar extra mycket nu i maj.

Nagellack favoriter i maj

 • Make Up Store – Elisabeth, ett glittrigt rosa brons lack. Så himla snygg i solen, men även när de regniga dagar, piggar den upp. Behövs dock tre lager lack för fin täckning. Kommer från förra årets Brave kollektion. 130 kr/ 8 ml
 • CND – Wisteria Haze #193, fin djup lavendel färgat lack, creme. Lättapplicerad och hållbarheten är bra. Kommer från sommar kollektionen för i år, Garden Muse. 135 kr/ 15 ml
 • Apolosophy – Metallic Grey No. 20, precis som namnet på detta lack är detta en metallic grått lack. Jag älskar den och har alltid varit extra svag för liknande lack. Extra plus får den för priset och den underbara breda borsten. 39 kr/ 4,5 ml
 • Lóreal Paris Infallible Nail Polish – 005 Irresistible Bonbon, ett fint baby rosa lack, creme. Svårapplicerad dock, behövs tre lager för en jämn och fin finish. Även denna har en bred borste och på den andra änden sitter ett topplack. Håller sig fin i ca 4 dagar. 99 kr/ 2×5 ml
 • IDUN Minerals – Cinnober, är djupt skimrande hallonröd. Jag älskar verkligen Iduns mineralnagellacket. De är bra för miljön och innehåller vårdande ingredienser för naglarna. Nagellacket är en så kallade 5-free-formula och med detta menas att man tagit bort fem hälsovådliga kemikalier. Även denna får tummen upp för den breda borsten. Från början gillade jag inte denna färgen, den är typiskt en “mamma” färg. Men efter andra gången gillade jag den mer. Den gör mig glad. 89 kr/ 11 ml

Nagellack favoriter i maj 2

Metallic Grey No. 20, Wisteria Haze #193, Elisabeth, Cinnober, 005 Irresistible Bonbon

Gillar du något lack från maj månad?

1
23Apr 2015

CND Garden Muse – Summer collection 2015

Posted by at in Kollektioner, Make Up, Naglar

 

cnd-vinylux-garden-muse2015

Här ser ni CND sommar kollektion för i år – Garden Muse. Sex intensivt blomstrande färger för varje tillfälle i sommar. Jag ÄLSKAR denna kollektion. Två lager behövs för en fin finish.

garden muse

Reflecting Pool, Lost Labyrinth, Wisteria Haze, Crushed Rose, Butterfly Queen, Beckoning Begonia

Mina favoriter är Reflecting Pool, Beckoning Begonia och Crushed Rose. Ser du något lack du gillar?

Garden Muse collection lanseras i april 2015 hos CND skönhets- och nagelsalonger samt på www.icgroup.se

Ett lack kostar 135 kr.

1