/ Hudvård

12Nov 2015

CLINIQUE – Pore Refining Solutions Charcoal Mask

Posted by at in Hudvård, Pressutskick

clinique pore refining solutions mask

Pore Refining Solutions Charcoal Mask är helt amazing och har blivit en stor favorit hos mig.

Matterande mask som absorberar olja, orenheter och föroreningar samt rengör huden. Kulpartiklar tar bort smuts från huden och rengör porerna. Minerallera absorberar överflödigt fett. Huden känns fräsch och behaglig. Porerna ser mindre och finare ut. Oljefri. Passar till både torr/kombinerad hud och fet hud. Hudtyp: Alla

Denna mask håller vad den lovar. Resultatet blir både synbart och kännbart! Min första tanke var att den skulle lämna huden sådär äckligt torr och åtstramade efteråt, men ack så fel man kan ha. Min hud känns ren och inte det minsta torr, porerna och blemmorna ser mindre ut och rodnaden även så. Huden känns len och ser fräschare ut. En mycket dryg mask som passar alla hudtyper. Rekommenderas varmt.

Pris: 285 kr/100 ml
Betyg: BBBBB av 5 möjliga B

 
29Okt 2015

Transderma lanserar ett nytt serum

Posted by at in Hudvård, Nyheter

TransdermaFörra veckan utökade Transderma sitt sortiment och lanserade ett nytt super serum vid namnet Transderma O – Optimal Booster Serum. Detta är ett cellulärt energigivande serum med en optimerad blandning av biofaktorn PQQ, B-vitaminer och andra naturliga ingredienser som är viktiga för hudcellernas vitalitet. Den speciellt balanserade blandning påverkar alla hudens skikt för energigivande cellförnyelse. Transderma O passar alla hudtyper, och är speciellt lämplig för mogen hy. Pris: 1850 kr/30 ml

 
19Okt 2015

Gilda – Vitamin C Super Serum

Posted by at in Hudvård, Pressutskick

Gilda vitamin c serum

Vitamin C Super Serum (695 kr/30 ml) är ett vatten- och oljefritt antioxidantserum. Den ger skydd för din hud samtidigt som den ljusar upp hudtonen och reducerar pigmentfläckar.

Den innehåller ren, stabiliserad L-askorbinsyra, som är den formen av C-vitamin som tas upp bäst av huden, samt superantioxidanten Ferulic Acid (ekologisk fuktbindare). Vitaminet neutraliserar fria radikaler, samt skyddar mot UVA, UVB och IR. Den reaktiverar E-vitamin, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, ger lyster, reducerar fina linjer och rynkor samtidigt som den agerar antiinflammatoriskt.

vitamn c serum

Vitamin C Super Serum är en toppen produkt nu till hösten efter all sol. Produkten är 100 % naturlig och parabenfri. Som ni ser på bilden ovan är serumet genomskinligt och har en relativt rinnig konstisens. Den passar alla hudtyper, men är extra bra för fet och mogen hud, samt hud med pigmentfläckar.

 
15Okt 2015

Fantastiska gåva från Clinique

Posted by at in Beauty Couture Tipsar, Hudvård, Make Up

Clinique gåvaJag älskar Cliniques gåvor man ibland brukar få när man handlar ex antal produkter. Dessa gåvor är inte fy skam på något sätt och jag älskar dem. Nu delar Clinique ut en sådan gåva när du köper två eller flera Clinique produkter hos Åhléns under perioden 21 oktober-10 november 2015. Du får 5 olika Clinique Favoriter till ett värde av 1100 kronor. Du får även den snygga makeupväskan som New York-designern Lulu från Luludk designat.

Gåvan består av:

  1. Dramatically Different Lotion + 30 ml.
  2. Moisture Surge Extended 15 ml.
  3. High Impact Mascara, svart, 3,5 ml.
  4. All About Shadow Trio Shade:. Strawberry Fudge Duo & Single Day Into Date Duo, 2 g Blush Shade: Pink Blush, 3 g
  5. Double Ender Different Lipstick Raspberry Glaze / Gloss Kissy Fit.
 
14Okt 2015

Nytt från Murad

Posted by at in Hudvård, Nyheter

Murad uppdaterar två av sina befintliga serier nu i oktober. Pore Reform och Blemish serierna får alltså nya syskon. I detta inlägg ska vi titta närmre på Skin Smoothing Polish och Transforming Powder Dual-Action Cleanser & Exfoliator.
Murad Transforming Powder Dual-Action Cleanser & Exfoliator
Detta är alltså ett unikt vatten-aktiverande pulver
som ska motverk akne, blankhet och överflödig olja. Innehåller salicylsyra och pumpakärnextrakt som hjälper till att motverkar stora och tilltäppta porer. Pulvret omvandlas till en effektiv rengöring som exfolierar huden utan att överskrubba. Huden känns mjukare och jämnare. Exfolierande bio-enzymer smälter bort överflödig olja, smuts och döda hudceller. Pris: 369 kr/14 ml
MURAD Skin Smoothing Polish.Skin Smoothing Polish är rekommenderas för dem som har förstorade eller tilltäppta porer samt blank T-zon. Detta är alltså en kraftfullt exfolierande skrubb som ska avlägsna inbäddade orenheter. Den är snäll mot huden och hudens naturliga fuktighet rubbas inte. Micropolerande jojobapärlor exfolierar på djupet och rengör tilltäppta porer och pormaskar. Synbara porer och oljeproduktionen minskar p.g.a. trollhassel och kanelextrakt. Skin Smoothing Polish innehåller även gurkörtsextrakt som gör att huden blir mjuk och smidig. Pris: 344 kr/100 ml

Produkterna finns hos NK, Sephora, skincity.se och hudoteket.se

 
01Maj 2015

Nivea – Daily Essentials Blemish Prone Skin

Posted by at in Hudvård

1 maj idag…. Sjukt vad tiden går fort nu. Nu till något mindre skoj som de flesta nån gång i livet haft problem med speciellt under tonåren. Jag pratar om kvisslor, finnar och blemmor. Känner du igen dig??

Nivea - Daily Essentials Blemish Prone Skin

Nivea har tagit fram en ny serie just för dessa problem, Daily Essentials Blemish Prone Skin. En serie som inte kostar skjortan av en.

Serien består av fyra produkter:

  1. Wash Off Effective Cleansing Gel, 65 kr/ 200 ml
  2. Stay Clear Purifying Toner, 65 kr/ 150 ml
  3. Clean Deeper Daily Wash Scrub, 70 kr/ 200 ml
  4. Control Shine Mattifying Gel Cream, 80 kr/ 50 ml

Alla produkterna innehåller magnoliaextrakt, som har antibakteriella egenskaper. Produkterna ska även hjälpa torr hud att återfuktas. Alla Blemish Prone Skin produkterna känns sköna på huden och är behagliga. Huden känns inte torr eller fett efteråt och gelcremen håller vad den lovar. Skrubben är helt ok, hade dock önskat mer riv i den. Man ska ju inte ha för starka eller grova korn i skrubb när man har problem med kvisslor och blemmor, då det kan framkalla fler utbrott, kanske därav Niveas val av mindre korn. Produkterna har den typiska “Nivea doften” fast lite svagare än den klassiska cremen (blåa burken).

Behagliga produkter till ett bra pris.

 
16Mar 2015

M Picaut Skin Detox Moisturiser

Posted by at in Hudvård

Mpicaut skin detox moisturiser

“Broccolioljan är en lyxig hemlighet för huden”

M Picaut Skin Detox Moisturiser är en lätt och lyxig kräm som bygger på spännande inflammationsdämpande och sebumregelerande ingredienser. Hemligheten är broccoliolja.

Skin Detox Moisturiser passar normal, fet, kombinerad eller känslig hud. Renar huden som lätt får orenheter och pormaskar. Krämen minimerar rodnad, rosacea och inflammationer i huden. Resultatet blir en lugnande och klarare hud. Passar även bra som make up underlag.

Jag har hårdtestat Skin Detox Moisturiser i lite mer än 8 veckor nu. När jag började med krämen var min hud i katastrof läge. Både torr, finnig och oljig, allt samtidigt. Jag är mycket ljus såhär års och alla mina fel/rodnader i ansiktet syns mycket mer, än när man är lite brun. Krämen är lätt och inte tung, går snabbt in i huden och har en len konsistens. Huden känns ren, balanserad och återfuktad ut. Mina rodnader dämpas och huden är klar för make up. Min tanke var lite si och så när det kom till att börja med denna kräm just i december månad. Det var mest min oro för att den kanske var för lätt och inte skulle återfukta min hud tillräckligt. Men detta var inget problem, den funkar som en dagcreme, på kvällen använde jag mig dock av Calming Cocoon Cream och Skin Perfect Moisturiser från samma märke. Dessa två återfuktar mer på djupet. Skin Detox Moisturiser kommer i en smart pump flaska och som vanligt är designen enkel och stilren. Skin Detox Moisturiser är verkligen en effektiv kräm som fungerar.

Pris: 499 kr/50 ml