/ Nyheter

09Nov 2015

IsaDora Holiday Make-up 2015 – Golden Edition

Posted by at in Kollektioner, Nyheter

hgk

Dare to sparkle!

Jag fullkomligt älskar Isadoras Holiday Make-up 2015 – Golden Edition. Titta så snygga förpackningar, guld känns helt rätt inom skönhetsvärlden också och inte inom bara inredning. Golden Edition består av både nya produkter och “gamla” produkter (produkter ur deras permanenta sortiment). Vem vill inte se ut som Isadoras modell till jul/nyår? Låt oss titta på nyheterna som lanserades förra veckan.

ÖgonskuggspalettEye Shadow Palette (179 kr)

65 Golden Eyes

ögonglitterGlitter Lash & Brow (119 kr)

Silver 
Gold

läppstift

Perfect Moisture Lipstick (129 kr)

♥ 149 Flirty Fuchsia
♥ 176 Bohemian Rose
♥ 15 Heather
♥ 155 Zinfandel

NagellackWonder Nail & Holographic Nails (79 kr)

♥ 872 Jet Setter
♥ 520 Silver Flakes
♥ 521 Gold Flakes
♥ 522 Dark Truffles

1
29Okt 2015

Transderma lanserar ett nytt serum

Posted by at in Hudvård, Nyheter

TransdermaFörra veckan utökade Transderma sitt sortiment och lanserade ett nytt super serum vid namnet Transderma O – Optimal Booster Serum. Detta är ett cellulärt energigivande serum med en optimerad blandning av biofaktorn PQQ, B-vitaminer och andra naturliga ingredienser som är viktiga för hudcellernas vitalitet. Den speciellt balanserade blandning påverkar alla hudens skikt för energigivande cellförnyelse. Transderma O passar alla hudtyper, och är speciellt lämplig för mogen hy. Pris: 1850 kr/30 ml

 
14Okt 2015

Nytt från Murad

Posted by at in Hudvård, Nyheter

Murad uppdaterar två av sina befintliga serier nu i oktober. Pore Reform och Blemish serierna får alltså nya syskon. I detta inlägg ska vi titta närmre på Skin Smoothing Polish och Transforming Powder Dual-Action Cleanser & Exfoliator.
Murad Transforming Powder Dual-Action Cleanser & Exfoliator
Detta är alltså ett unikt vatten-aktiverande pulver
som ska motverk akne, blankhet och överflödig olja. Innehåller salicylsyra och pumpakärnextrakt som hjälper till att motverkar stora och tilltäppta porer. Pulvret omvandlas till en effektiv rengöring som exfolierar huden utan att överskrubba. Huden känns mjukare och jämnare. Exfolierande bio-enzymer smälter bort överflödig olja, smuts och döda hudceller. Pris: 369 kr/14 ml
MURAD Skin Smoothing Polish.Skin Smoothing Polish är rekommenderas för dem som har förstorade eller tilltäppta porer samt blank T-zon. Detta är alltså en kraftfullt exfolierande skrubb som ska avlägsna inbäddade orenheter. Den är snäll mot huden och hudens naturliga fuktighet rubbas inte. Micropolerande jojobapärlor exfolierar på djupet och rengör tilltäppta porer och pormaskar. Synbara porer och oljeproduktionen minskar p.g.a. trollhassel och kanelextrakt. Skin Smoothing Polish innehåller även gurkörtsextrakt som gör att huden blir mjuk och smidig. Pris: 344 kr/100 ml

Produkterna finns hos NK, Sephora, skincity.se och hudoteket.se

 
13Okt 2015

Clinique lanserar 8 nya Pop Lip Colour + Primer

Posted by at in Läppar, Make Up, Nyheter, Pressutskick

Clinique gruppCliniques Pop Lip Colour + Primer | Clinique Quickliner for Lips Intense

OMG! Cliniques Pop Lip Colour + Primer lanserades först i maj detta året och blev en stor hit för många, så även hos mig. Nu den 19 oktober släpper Clinique åtta nya härliga nyanser. Jag fick välja ut fyra av dem. Låt oss hitta närmare på dessa skönheter.

Läppstiften

Det var inget lätt val, men till slut blev det Party Pop, Blush Pop, Raspberry Pop och Rebel Pop som jag valde. De passar bra nu till höst/vinter.

Läppar

Tyvärr kan jag inte säga på rak arm vilken av dessa som är min favorit, jag gillar dem alla. Pop Lip Colour + Primer är heltäckande i färgen och primer i ett. Sitter hela dagen utan att torka ut läpparna. Innehåller shea- och murumurusmör. Alla nyanser känns lättburna och läpparna får en härlig plumpad effekt. Pris 230 kr/st

De resterande fyra nya nyanserna är:

  • Mocha Pop
  • Papaya Pop
  • Sugar Pop
  • Kiss Pop

liplinerClinique Quickliner for Lips Intense | 1. 06 intense cranberry, 2. 07 intense blush och 3. 09 intense jam

Jag fick även hem Clinique Quickliner for Lips Intense. Tre härliga läppennor som man skruvar upp. De jag fick hem heter, 06 intense cranberry, 07 intense blush och 09 intense jam. Testade dem snabbt på handryggen och de ser lovande ut när det kommer till hållbarheten. Har fortfarande spår av dem efter ett helt dygn. WOW! Om de håller så bra på handen hur bra är inte de på läpparna då?

Quickliner for Lips Intense släpps också den 19 oktober och finns i 6 nyanser. Pris: 185 kr

1
15Sep 2015

The Body Shop lanserar ny doft – Black Musk

Posted by at in Doft, Nyheter

Black Musk

The Body Shop utökar sin Musk-kollektionen med nyheten Black Musk. Söta noter lockar dig in, men det är det tuffa hjärtat som kommer snärja dig.

I Black Musk har sensuell mysk bäddats in i blomster och orientaliska noter. Den mörkaste doften i The Body Shops historia. Resultatet? En oemotståndlig kontrast mellan ljusa och mörka element.

Toppnoter
Låt dig svepas in i lockande läckra noter av bambinellapäron, spetsad med rosépeppar och bergamott för att fånga rent begär.

Hjärtnoter
Låt dig fångas av ljuvt sensuell heliotrop – en berusande doft som svänger mellan marsipan och mandel – tätt ihopflätad med en stimulerande afrodisiakisk touch av lakritsrot.

Basnoter
Låt dig sedan förföras av djup och kraftfullt beroendeframkallande spår av varmt förtrollande svart vanilj, magnetisk svart mysk, jordig patchouli och chokladlika vetivert-noter.

Hur spännande låter inte Black Musk?? Jag kommer sniffa på den så fort jag får tillfälle. Black Musk kommer finnas som Toilette, Parfum och Perfume Oil.

tl9reks8l9hqluxlqt

Black Musk Eau de Toilette 375 kr/ 60 ml

bwgolnxnzgset9rt92owBlack Musk Eau de Parfum 455 kr/ 50 ml 

OilBlack Musk Perfume Oil  315 kr/ 20 ml

Black Musk släpps i butiker och hemsidan den 27 oktober.

 
01Maj 2015

The Body Shop – Virgin Mojito

Posted by at in Kollektioner, Kroppsvård, Nyheter

Virgin MojitoVad säg om lime extrakt med mynta från Karibien? Låter inte helt fel. Den 26 maj släpper The Body Shop en kroppskollektion i limiterad upplaga. Kollektionen har fått namnet Virgin Mojito och inspirationen är tagen från Sydamerikas sol, sand och hav. Virgin Mojito ger fuktighetsbevaring och semesterkänsla hela sommaren lång.

I kollektionen hittar vi fem kroppsprodukter varav ett helt nytt produktformat – Body Splash

1. Virgin Mojito Shower Gel, 85 kr/ 250 ml
2. Virgin Mojito Body Scrub, 225 kr/ 250 ml
3. Virgin Mojito Body Sorbet, 165 kr/ 200 ml
4. Virgin Mojito Body Butter, 185 kr/ 200 ml
5. Virgin Mojito Body Splash, 225 kr/ 300 ml

Produkterna från denna kollektion kommer även i olika present kit, perfekta att ge bort till någon man tycker om.

The Big Splash

The Big Splash 695 kr

The Big Shake

The Big Shake 235 kr

 

The Cool Cube

The Cool Cube 120 kr

Virgin Mojito släpps i butik och online den 26 maj.

1
27Apr 2015

IDUN Minerals Creme Lipsticks

Posted by at in Läppar, Make Up, Nyheter

IDUN_Minerals_Creme_Lipsticks_IDUN Minerals lanserar nu i maj sex transparenta läppstift i underbara färger. Formulan på läppstiften är mjuk och krämig. Läppstiften innehåller sheasmör och nordisk hjortronolja, dessa två återfuktar och vårdar läpparna. Finishen blir transparent med skimmer och fin glans.

Läppstiftens utseende har samma typ av förpackning som deras tidigare läppstift, det enda som skiljer dem åt är guldhylsa (tidigare silverhylsa) med frostad botten.

Serien Creme Lipstick har fått namn från äpplen med nordiskt ursprung:

  • Elise (Nude)
  • Alice (Kall ljusrosa)
  • Frida (Korall)
  • Flippa (Cerise)
  • Ingrid Marie (Ljusröd)
  • Sylvia (Bordeux)

IDUN_Minerals_Creme_LipstickAlla läppstift innehåller högrenade mineralpigment och är fria från bl.a. nickel, krom, parfym, bismuth, nanopartiklar, konserveringsmedel och mikroorganismer.

Rek. pris 189 kr/ 6 ml och finns bla att köpa på IDUNS hemsida

1